OVER ONS 

Pure Natural Stone is gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk in natuursteen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Verona, Italië, vanuit waar wij natuursteen kwaliteitsproducten leveren zoals: werkbladen, wastafels, tot aan complete interieurs van natuursteen. Daarnaast leveren wij voor projecten en bouw platen en tegels. Ook kunnen wij zorg dragen voor uw complete natuursteen project. Vanaf het moment van de materiaalselectie, tot ontwerp, productie, packing en logistiek tot en met de uiteindelijke plaatsing van het natuursteen. Ons Nederlandse team van professionals zorgt voor een prachtig eindresultaat en daarbij wij besparen u tijd en geld.

 

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Jurjen de Baar en kom uit Nederland en heb vele jaren in Italië als Sales Manager voor een natuursteenbedrijf (Top Granito) gewerkt. Met Pure Natural Stone heb ik een solide en gepassioneerd team samengesteld om vanuit Italië de best mogelijke natuursteenproducten aan onze klanten te kunnen bieden. In de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal natuursteen projecten met succes opgeleverd. 

Onze producten gaan van betaalbaar tot zeer exclusief, van klassiek tot innovatief en ons aanbod van verschillende soorten natuursteen is onovertroffen. 

 

 

 

Links: Het Pure Natural Stone sales kantoor in Italië heeft een spectaculair uitzicht over het Gardameer en is slechts 15 minuten vanaf het grootste natuursteen bedrijvencentrum in de wereld.

Rechts: U bent welkom in de prachtige nieuwe showroom in Weesp en de showroom in Den Haag.