Marmer keukenblad


Op zoek naar een echte eyecatcher in de keuken?

Ben je opzoek naar iets speciaals en kan je bij je keukenleverancier niet slagen? Dan ben je bij Pure Natural Stone aan het juiste adres. Wij bieden talloze opties aan marmeren keukenbladen voor zowel een bestaande als nieuwe keuken.

 

De keuken is een ruimte in huis waar dagelijks veel tijd wordt doorgebracht. De mogelijkheden voor de inrichting en uitstraling zijn oneindig. Pure Natural Stone biedt prachtige marmer keukenbladen, wanden of een geheel keukeneiland naar iedere smaak. Details van natuursteen zorgen voor een voor een gevoel van raffinement en verfijning, en zijn ongeëvenaard in hun schoonheid en duurzaamheid. Een marmeren keuken is een elegante en luxueuze toevoeging aan elk huis.

 


 

Snelle levertijd

 

 

Uniek materiaal

 

 

Handgemaakt in Italië

 


Kom langs in onze showroom


Om te beginnen nodigen we je graag uit in onze showroom in Weesp. Hier bespreken we de ideeën, de mogelijkheden en vervolgens kiezen we het type natuursteen dat jij graag terugziet in jouw keuken. Pure Natural Stone werkt samen met de grootste leveranciers in Italië en om deze reden lukt het altijd om iets te vinden dat bij jouw wensen aansluit. 

 

PURE NATURAL STONE

(alleen op afspraak)

 

Bloemendalerweg 3

1382KB Weesp

Nederland

 

Let op: Maak een afspraak zodat wij je de aandacht kunnen geven die je verdient.

Wij werken met de beste vakmensen ter wereld


Het productieproces vindt plaats in Italië en wordt uitgevoerd door de beste vakmensen ter wereld. Nergens anders werken ze met zoveel passie en ervaring aan natuursteen als hier. Het is niet voor niks dat wij in Italië een vestiging hebben zodat onze eigen mensen zelf het materiaal kunnen selecteren en de productie kunnen controleren.

 

Om je mee te nemen in het proces delen wij graag foto’s en video’s van de productie en de eindcontrole. Bij ons draait het allemaal om de beleving. Het natuursteen heeft miljoenen jaren de tijd nodig gehad om zo te vormen als het nu is. Vanuit onze visie moet hier dan ook met een bepaalde passie en respect mee om gegaan worden.  

 

Snelle levertijden en installatie


Dankzij onze ‘smart supply chain’ hebben wij in vergelijking met keukenleveranciers een snelle levertijd. Wanneer al het materiaal voor jouw keuken af is en de eindcontrole heeft plaatsgevonden, gaat dit vanuit Italië op transport naar Nederland. Wij plannen in samenspraak een moment om het materiaal af te leveren en te plaatsen. 

Wil je meer informatie over een marmer keukenblad?


Wij beantwoorden graag al je vragen. Vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wat is marmer?


Marmer is een natuursteen dat ontstaat door een metamorfose van kalksteen dat een lange periode enorme druk en temperatuurwisselingen doormaakt. Marmer wordt als grote blokken in steengroeves gewonnen. Hieruit worden platen gezaagd die tot verschillende eindproducten kunnen dienen. Marmer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren met uiteenlopende patronen.

 

Voordelen van een marmer keukenblad


Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van marmer voor keukenwerkbladen. Ten eerste is marmer een natuurlijk product, wat betekent dat elk stuk uniek is en nooit precies hetzelfde zal zijn als een ander. Dit maakt het een exclusief element in elke keuken.

 

Daarnaast is marmer een van de sterkste en meest duurzame materialen die er zijn. Het is bestand tegen krassen en deuken, en kan zonder problemen jarenlang mee gaan zonder te vervagen of te verkleuren. Dit maakt het een ideale keuze voor keukenwerkbladen die blootgesteld worden aan veel gebruik en potentiële schade.

 

Verder is marmer een warm en aangenaam materiaal om op te werken. Het voelt koel aan onder de handen en het gladheid van het oppervlak maakt het gemakkelijk om voedsel te snijden en te bereiden.

 

Tot slot biedt marmer een elegante en luxueuze uitstraling die moeilijk te evenaren is met andere materialen. De glanzende, gladde oppervlakken van marmer zorgen voor een gevoel van raffinement en verfijning, wat een waardevolle toevoeging is aan elke keuken.

 

Onderhoud marmer keukenblad


Om marmer te onderhouden, is het belangrijk om het regelmatig te reinigen met een zachte, niet-schurende reiniger en een vochtige doek of spons. Gebruik nooit schurende of agressieve reinigers op marmer, omdat dit het oppervlak kan beschadigen.

 

Om vlekken te voorkomen, is het aan te raden om een impregnerende sealer aan te brengen op het marmer. Dit zal helpen om het marmer te beschermen tegen vocht en vuil, en zal de levensduur van het oppervlak verlengen.

 

Als er vlekken op het marmer terechtkomen, is het belangrijk om ze direct te verwijderen om te voorkomen dat ze dieper in het marmer trekken. Gebruik hiervoor een specifiek product voor marmer of een mengsel van water en ammonia om de vlek te verwijderen.

 

Houd ook rekening met het feit dat marmer gevoelig is voor zuren, zoals citroensap en wijn. Als deze stoffen in contact komen met het marmer, kan het oppervlak aangetast worden. Het is daarom aan te raden om direct te reinigen als er vlekken optreden.

 

In het algemeen is het belangrijk om voorzichtig te zijn met marmer en om het regelmatig te reinigen en te behandelen om het in goede staat te houden. Door goed onderhoud te plegen, kun je jarenlang genieten van het elegante en luxueuze uiterlijk van marmer.

 

Wat kost een marmer keukenblad


De kosten van een marmer keukenblad kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de kwaliteit en het type marmer, de grootte van het keukenblad en de plaats waar het marmer vandaan komt. In het algemeen zijn marmer keukenbladen een van de duurdere opties die beschikbaar zijn, dus het is belangrijk om goed te overwegen of dit binnen je budget past voordat je een beslissing maakt.

 

Om een idee te krijgen van de kosten van een marmer keukenblad, is het aan te raden om bij ons een offerte aan te vragen en ook verschillende soorten marmer te vergelijken. Zo kun je een goed beeld krijgen van de verschillende prijzen en kun je een weloverwogen beslissing maken over welk marmer het beste bij je behoeften en budget past.

 

Wil je graag een offerte ontvangen voor marmer keukenblad?


Wij maken vrijblijvend een offerte. Vul hieronder ons contactformulier in en wij nemen snel contact met je op.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Eindeloze mogelijkheden


Bekijk onze gallery hieronder om een idee te krijgen van de eindeloze mogelijkheden.

 

Video Smokey Quartz keuken 

Video Labradorite lxry keuken 

Video Arabescato marmer keuken 

Video Grigio Collemandina marmer keuken

Video classic Italiaanse marmer keuken 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.