Marmer wastafel


Op zoek naar een echte eyecatcher in de badkamer?

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher in de badkamer maar slaag je niet bij een badkamerspecialist? Dit is voor ons heel herkenbaar. Wij hebben hiervoor speciaal een unieke wastafellijn ontwikkeld van zeer hoge kwaliteit. 

 

Het badkamermeubel is geheel naar je eigen smaak samen te stellen waardoor je jouw badkamer een persoonlijke en unieke uitstraling geeft. Met onze wastafels zijn de mogelijkheden oneindig en weet je zeker dat je iets speciaals in huis hebt. 

grigio orobico marmer wastafel
fior di bosco marmer wastafel
fior di bosco marmer wastafel uit een stuk

 

Snelle levertijd

 

 

Uniek materiaal

 

 

Handgemaakt in Italië

 


Kom langs in onze showroom


We beginnen met je uit te nodigen in onze showroom te Weesp waar we samen alle mogelijkheden doorspreken. Dat begint met de afmeting en het type wastafel en daarna kiezen we het soort natuursteen uit dat perfect bij jouw wensen aansluit. 

 

Omdat we toegang hebben tot de grootste collectie natuursteen uit Italië lukt het ons altijd een match te vinden. Vervolgens stemmen wij optioneel de onderkast, kranen en spiegel(s) af. Zodra de wastafel helemaal naar tevredenheid is samengesteld gaan wij deze in productie nemen.   

fior di bosco marmer wastafel met spiegel

 

PURE NATURAL STONE

(alleen op afspraak)

 

Bloemendalerweg 3

1382KB Weesp

Nederland

 

Let op: Maak een afspraak zodat wij je de aandacht kunnen geven die je verdient.

 

 

Wij werken met de beste vakmensen ter wereld


Het productieproces vindt plaats in Italië en wordt uitgevoerd door de beste vakmensen ter wereld. Nergens anders werken ze met zoveel passie en ervaring aan natuursteen als hier. Het is niet voor niks dat wij hier een vestiging hebben zodat onze eigen mensen zelf het materiaal kunnen selecteren en de productie kunnen controleren.

 

Om je mee te nemen in deze wereld sturen wij foto’s en video’s van het productieproces en de eindcontrole. Bij ons draait het allemaal om de beleving. Het natuursteen heeft miljoenen jaren de tijd nodig gehad om zo te vormen als het nu is. Daar moet je dan ook met een bepaalde passie en respect mee omgaan.  

Snelle levertijden en installatie


Vanwege onze ‘smart chain supply’ hebben wij vergeleken met badkamerleveranciers snelle levertijden. Wanneer jouw prachtige wastafel af is en de eindcontrole heeft plaatsgevonden, gaat deze vanuit Italië op transport naar Nederland. Wij maken een afspraak om deze persoonlijk langs te brengen. Wil je dat wij de wastafel ook komen plaatsen, geen probleem. Ons installatieteam staat voor je klaar.   

Wil je meer informatie over marmeren wastafels?


Wij beantwoorden graag al je vragen. Stel ze via ons contactformulier hieronder.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Eindeloze mogelijkheden


Bekijk onze gallery hieronder om een idee te krijgen van de eindeloze mogelijkheden. Uiteraard is het badkamermeubel geheel naar je eigen smaak samen te stellen waardoor je jouw badkamer een persoonlijke en unieke uitstraling geeft.