HOE WERKEN WIJ? 

Pure Natural Stone is gevestigd in het grootste centrum van natuursteenproductie in de wereld. Hier in Italië in de omgeving van Verona zijn er circa 700 natuursteenbedrijven met allerlei verschillende specialisaties. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk van de beste leveranciers van natuurstenen platen en tegels. 

 

Daarnaast wordt ons maatwerk door de beste vakmensen op het gebied van natuursteen gemaakt en wordt alles gecontroleerd door ons eigen Nederlandse team dat woont en werkt in Italië . De afstemming tussen ons team in Italië en Nederland is natuurlijk cruciaal en daar besteden we ook veel tijd aan.  Wij maken exclusieve marmer badkamer elementen, keukens, interieur, massieve elementen en maatwerk voor projectbouw.

 

Ons projectteam kan daarnaast zorg dragen voor uw complete natuursteenproject. Vanaf het moment van de materiaalselectie, tot ontwerp, productie, packing en logistiek tot aan de uiteindelijke plaatsing van de natuursteen zorgen wij dat de kwaliteit, het budget en de tijd geheel volgens planning verloopt met een maximaal resultaat tot gevolg. Zie onze fotogalerij hieronder voor meer info. Per afbeelding wordt een extra toelichting gegeven.