NIEUWS BLOG, Verona Marmomacc 2016, een impressie.

Het weer zat mee, er was een goede opkomst en als je goed rondkeek was er tussen de imposante glimmende stands van de grote jongens ook nog wat nieuws en te zien. Bijvoorbeeld de nieuwe app van Cereser waar je een materiaal kan inscannen en vervolgens kan richten op een bepaald object, zoals een tafel, en vervolgens wordt de tafel in het geselecteerde materiaal getoond op je telefoon of tablet. Verder zag ik 2 materialen verlijmd, Nero Marquina en Bianco Carrara, die tesamen inclusief lijm op 8mm dikte kwamen en toch 3 x zo sterk als een normale plaat van 2cm dik. Dit kan ook in andere materialen gemaakt worden helaas was de m2 prijs nog niet bekend. In hal 1 staan inmiddels traditiegetrouw de speciale kunststukjes. Dit keer veel ontworpen door Raffaello Galiotto. Mooie ontwerpen en ook zeer goed vervaardigd, maar ik vind de platen in open boek waar het op gepresenteerd wordt toch minstens zo mooi. Voor meer info bel me op 0039-3452109669 of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com.  Tot ziens! Jurjen de Baar

Klik op de read more knop linksonder voor meer mooie afbeeldingen van de beurs.

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0