NIEUWS BLOG, Verona is er weer klaar voor!

De natuursteensector in Italië schudt na jaren malaise de crisis van zich af. Er wordt weer flink geinvesteerd in showrooms. Met name Antolini en Payanini zijn stevig aan het uitbreiden. Ook de keus wordt weer wat ruimer van zowel het aantal soorten op voorraad, als de verschillende blokken per soort. Antolini heeft een aparte hal voor de klassieke witte marmers geopend met de welklinkende naam: Galleria del Bianco. Er staan echt hele mooie materialen. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan dat voor de gemiddelde klant niet op te brengen is. Ook is er een compleet pand naast het oude pand gekomen waar de luxury en precious stone werden geëtaleerd. Ook Payanini denkt aan compleet nieuwe panden als het om uitbreiden gaat en daar wordt nog steeds naarstig gewerkt. Bijna niet voor te stellen dat dit straks klaar is maar als het moet zijn de Italianen hier in Verona tot veel in staat.

Ik hoop van harte dat deze positieve ontwikkelingen zich ook vertalen naar de beurs want die was toch wel wat sobertjes en weinig vernieuwend de laatste jaren. Ik hoop jullie op de beurs te zien. Bel me even op 0039-3452109669 of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com. om ergens af te spreken

Tot gauw! Jurjen de Baar

Klik op de read more knop linksonder voor meer afbeeldingen.

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0