NIEUWS BLOG, Trends natuursteen 2017

Na diverse artikelen over woontrends voor 2017 te hebben gelezen (oa http://roomed.nl/interieurtrends-2017/) gecombineerd met mijn eigen ervaringen zie je duidelijk de trend om meer warme kleuren toe te passen zoals in de bruin en groen schakeringen. Dit geeft ook meer ruimte voor natuursteen dat best drukker qua tekening en intenser van kleur mag zijn .

Zelf zie ik de laatste jaren al een toename van het gebruik van materialen zoals Bronze Amani, Sequoia Brown, Emperador Orientale (ook bekend als Mystic Brown) en Brown Stone. Naar de klassieke Emperador uit Spanje is overigens steeds minder vraag.

 

Ook zijn er steeds meer mensen die materialen met een spectaculaire tekening durven toe te passen zoals Fusion Dark  (zie afbeelding hiernaast) en Grigio Oribico. Groen wint ook aan populariteit, maar dan wel de meer spannende materialen zoals Verde Cipollini, Irish Green, Verde Ming en Verde Bamboo. Klik op de read more knop hieronder voor meer afbeeldingen en info of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com.

 


 

 

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Tracia (Friday, 11 August 2017 23:59)

  (MUST READ) I was diagnosed of ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) a rapidly progressive, invariably fatal neurological disease that attacks the nerve cells, I was given medications to slow down the progress of the disease, after some months my conditioned worsened and i lost ability to go about my daily activities and i had to quit my job, my legs and arms were terribly weakened, i resorted to a wheelchair (Perbombil C300). This was till my husband's friend introduced my husband to a herbal clinic in Africa who sell herbal medicines to cure all kind of diseases like Cancer, Low sperm count,Erectile dysfunction, Barrenness, HPV, Herpes, Genital Wart,Parkinson disease, Rare disease, Hepatitis, Syphilis,Diabetes, including ALS, we contacted the herbal clinic via their email and purchased the ALS herbal remedy, we received the herbal medicine via courier within 5 days and commenced usage as prescribed, its totally unexplained how all the symptoms gradually disappeared, my speech has greatly improved and am able to walk a distance now with no help, contact this herbal clinic via their contact information

  Name: Dr. Osaro Enoma
  Email: natureroot.herbs@gmail.com
  Phone: +2349029519146.
  Website: www.osaroherbalmedicine.webs.com
  facebook. @natureroot.herbs

 • #2

  Rajeev (Tuesday, 12 December 2017 05:47)

  contact email: dr.yare.herbalhomecure@gmail.com

  I cant keep quite, i got cure by doctor Yare,i did this video to show the world that there is hope with herbal medicine, i ordered my herbs and received it is due time from Dr. Yare, i used it as direct, its all in the video.Dr Yare, a herbal medicine doctor, has been curing hundreds of HIV/AIDS ,HERPES 1-2, HPV, HEPATITIS B, CANCER, ROSACEA, ALZHEIMER, ALS/MND, MS, FSHD, EDEMA, ERECTILE DYFFUSSION, CROHN'S DISEASE, DEPRESSION, , PARKINSON, LEUKEMIA ETC. patients using natural herbs. He has on countless occasion after curing patients presented lab results both positive and negative, together with the cured person..

  email: dr.yare.herbalhomecure@gmail.com
  Twitter: https://twitter.com/YARE_HERBS
  Whatsapp: +2347080105058
  YouTube video: https://youtu.be/Oa41vtrSsWU
  https://youtu.be/ySOQBZ2ArPg
  https://youtu.be/Oq36KybLLSE

 

PURE NATURAL STONE/PNS Living

Showroom opent op 16 november 2020

(op afspraak)

Showroom opens 16th of November 2020

(on appointment)

 bloemendalerweg 3A

1382KB Weesp

 

 tel 0031-(0)20 2615219

tel 0039 - 3452109669

info@purenaturalstone.com

 

 

PURE NATURAL STONE

Sales Office Italy

Loc. Spighetta delle Querce 11

37010 Torri del Benaco (VR)

Italy