NIEUWS BLOG, Trends natuursteen 2017

Na diverse artikelen over woontrends voor 2017 te hebben gelezen (oa http://roomed.nl/interieurtrends-2017/) gecombineerd met mijn eigen ervaringen zie je duidelijk de trend om meer warme kleuren toe te passen zoals in de bruin en groen schakeringen. Dit geeft ook meer ruimte voor natuursteen dat best drukker qua tekening en intenser van kleur mag zijn .

Zelf zie ik de laatste jaren al een toename van het gebruik van materialen zoals Bronze Amani, Sequoia Brown, Emperador Orientale (ook bekend als Mystic Brown) en Brown Stone. Naar de klassieke Emperador uit Spanje is overigens steeds minder vraag.

 

Ook zijn er steeds meer mensen die materialen met een spectaculaire tekening durven toe te passen zoals Fusion Dark  (zie afbeelding hiernaast) en Grigio Oribico. Groen wint ook aan populariteit, maar dan wel de meer spannende materialen zoals Verde Cipollini, Irish Green, Verde Ming en Verde Bamboo. Klik op de read more knop hieronder voor meer afbeeldingen en info of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com.

 


 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0