MATERIALEN BLOG: Nieuw uit Brazil

Ons Pure Natural Stone Blog is ook om aandacht te geven aan nieuwe materialen. Deze keer worden twee materialen uit Brazilie in het zonnetje gezet. De overeenkomst tussen deze materialen is dat beiden deels transparant zijn en hierdoor ook geschikt om van achter te verlichten. Echter het materiaal Feldquartz (hier links afgebeeld) is hard en zeer sterk en ook goed toe te passen als werkblad. Het andere materiaal heet Lumen en valt onder de marmers en is meer geschikt voor interieur accenten waar minder intensief gewerkt wordt. Dit laatste materiaal komt uit hetzelfde gebied als de Pinta Verde waar het wel wat van wegheeft. De Feldquartz heeft overeenkomsten met de tijdens de Stone Week gepresenteerde Patagonia maar het is warmer van kleur en hierdoor ook goed met verschillende houtsoorten te combineren.

 

Voor meer info en foto's van Feldquartz en Lumen klik op de read more knop linksonder en bekijk de gallery . Of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com

 

GALLERY

Reactie schrijven

Commentaren: 0