DESIGN BLOG: Precious Stone, de ultieme luxe!

De precious stone producten zijn zonder twijfel de meest exclusieve die er op het gebied van natuursteen te vinden zijn. Echter nu wij de mogelijkheid hebben om de delen exact op maat te laten produceren en er dus geen materiaalverlies meer is leidt dit tot een groot positief verschil in prijs in vergelijk tot de productie uit een standaardmaat plaat precious stone. De kwaliteit behoort echter tot de beste die er op deze markt te vinden is. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van de (half)edelstenen maar ook van de kwaliteit van het gepolijste oppervlak. Nergens voelt deze zo glad en naadloos aan. Ook kunnen wij bigsize leveren (max. 315x180cm) en hebben wij een productlijn geschikt voor buitengebruik die zelfs in een zoutwateromgeving toegepast kan worden. Ook is er naast een gepolijst oppervlak een leather oppervlak mogelijk.

 

Een absoluut high-end product dat compleet is aangepast aan de wensen van de klant is tegenwoordig binnen handbereik. Dit zou een wastafel, een luxueus kookeiland of verlichte wandpanelen kunnen zijn.

 

Voor meer informatie zie de gallery hieronder of vul het contact formulier in. U kunt ook direct contact opnemen met de sales door te bellen of the mailen naar Jurjen de Baar

Tel. 0039 3452109669

Email. jurjen@purenaturalstone.com

 

 

INSPIRATIE GALLERY

Reactie schrijven

Commentaren: 0