OVER ONS 

Pure Natural Stone is gespecialiseerd in oplossingen in natuursteen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Verona, Italië, vanuit waar wij natuursteen producten leveren als platen en tegels maar ook hoogwaardige kwaliteit maatwerk in de vorm van werkbladen, wastafelbladen, massieve wasbakken en baden tot aan complete interieurs van natuursteen. Ook kunnen wij zorgdragen voor uw complete natuursteen project. Vanaf het moment van de materiaalselectie, tot ontwerp, productie, packing en logistiek tot aan de uiteindelijke plaatsing van het natuursteen door professionals. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit, het budget en de tijd geheel volgens planning verloopt met een maximaal resultaat tot gevolg. 

 

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Jurjen de Baar en kom uit Nederland en heb vele jaren in Italië als Sales Manager voor een natuursteenbedrijf (Top Granito) gewerkt. Met Pure Natural Stone heb ik een solide en gepassioneerd team samengesteld om vanuit Italië de best mogelijke natuursteenproducten aan onze klanten te kunnen bieden.

Onze producten gaan van betaalbaar tot zeer exclusief, van klassiek tot innovatief en ons aanbod van verschillende soorten natuursteen is onovertroffen. 

 

 

 

Links: Ons sales kantoor in Italië is niet groot maar heeft wel een spectaculair uitzicht over het Gardameer.

Rechts: Onze accounting is gevestigd in Amsterdam.

PURE NATURAL STONE

Sales Office Italy

Loc. Spighetta delle Querce 11

37010 Torri del Benaco (VR)

ITALY 

phone 0039 - 3452109669

email jurjen@purenaturalstone.com

 

PURE NATURAL STONE

Accounting

Keizersgracht 241

1016EA Amsterdam

The Netherlands

phone 0031-(0)20 2615219

email info@purenaturalstone.com