Vanuit Verona, Italië biedt Pure Natural Stone natuursteenoplossingen aan natuursteenbedrijven, architecten, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en in bepaalde gevallen voor prive klanten. Dit kan gaan om een mooi werkblad, maar ook een complete inrichting van een luxueus hotel of villa. Wij stellen altijd de wensen van de klant centraal en leveren een hoogwaardig maatwerk product in natuursteen. Naast deze maatwerkoplossingen in natuursteen informeren wij middels ons inspirerende Pure Natural Stone Blog alle geïnteresseerden over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van design, projecten en producten in de fascinerende wereld van natuursteen.

 

Video van enkele recentelijke projecten door ons uitgevoerd zoals: College Hotel Amsterdam, Maria Tailor HQ en verschillende luxe villa's. Het eindigt met een impressie van de omgeving waar de productie en ons verkoopkantoor zich bevindt: Verona - Italië.

Exclusieve natuursteen op de Masters of LXRY in Amsterdam

In december 2017 hebben we een nieuwe productlijn onder de naam Pure Natural Design gelanceerd. Een productlijn die is ontstaan uit onze grote passie: natuursteen en andere natuurlijke materialen zoals hout en staal. Wij maken onder deze naam luxe meubels en badkamer elementen waarbij exclusief natuursteen altijd de basis vormt en het product worden afgewerkt met hoogwaardige hout of RVS. Dit gebeurt door de beste professionals in de branche en de producten zijn stuk voor stuk unieke handgemaakte producten van topkwaliteit.

De Masters of LXRY in Amsterdam bleek een perfect platform voor de presentatie van Pure Natural Design en het was fantastisch om zoveel positieve reacties te krijgen.

Daarnaast hadden we een Europese primeur namelijk de presentatie van Vancouver Jade. Dit is een originele Jade van half-edelsteen kwaliteit waar Pure Natural Stone de exclusiviteit voor Europa voor heeft.

Klik op de read more knop linksonder voor meer beelden van Pure Natural Design op de Masters of LXRY of bezoek de website  www.purenaturaldesign.com 

Voor meer info neem contact op met Jurjen de Baar: tel: 0039-3452109669 email: jurjen@purenaturalstone.com 

 

 

Read More 0 Comments

NIEUWS BLOG, De mooiste creaties uit de natuur!

Het blijft me toch iedere keer verbazen dat er zulke kleurrijke en mooi getekende materialen worden gewonnen uit de natuur. Natuurlijk is er helemaal niks mis met een zwart graniet of een witte marmer. Integendeel! Echter zo nu en dan een spectaculair materiaal te mogen verwerken blijft voor mij een een hele grote hobby. Het materiaal links is een Onyx Kilamanjaro en in de fotogallerij kun je een kleine selectie uit de wonderlijke wereld van natuursteen vinden.

 

Voor meer info bel 0039-3452109669 of stuur een mail naar jurjen@purenaturalstone.com.

 

Have fun!

Jurjen de Baar

 

Klik op de read more button links om de gallery te zien.

 

Read More 0 Comments

NIEUWS BLOG, Meer dan duizend woorden....

Het is een cliche maar er schuilt toch wel degelijk een waarheid in het gezegde: een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Voor de natuursteenbranche geldt dat ook, en daarom heeft Pure Natural Stone stevig geinvesteerd in professionele visualisatie software, hardware en training. Op deze manier kunnen we goed aan de wensen van onze klanten tegemoet komen en ze laten zien wat ze kunnen verwachten. De 2D tekeningen worden door ons omgezet naar 3D en worden vervolgens met behulp van Lumion software en afbeeldingen van beschikbare platen natuursteen op een realistische en aantrekkelijke wijze gepresenteerd. Op deze manier zijn we echt een volwaardige partner op het gebied van natuursteen. Ook voor steenhouwers, architecten en projectontwikkelaars. De simulaties of renders zijn echter wel arbeidsintensief om te maken. Tegen zeer concurrerende tarieven brengen wij deze in rekening en als het natuursteen vervolgens via ons wordt gekocht dan wordt zelfs nog een deel van deze kosten geretourneerd. Dus laat het ons aub weten als wij jullie hiermee kunnen helpen. Voor meer info bel 0039-3452109669 of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com. Tot gauw! Jurjen de Baar

 

Klik op de read more knop linksonder voor meer afbeeldingen door Pure Natural Stone gemaakt voor een project aan de Ivoorkust.

 

 

 

 

Read More 1 Comments

NIEUWS BLOG, Verona Marmomacc 2016, een impressie.

Het weer zat mee, er was een goede opkomst en als je goed rondkeek was er tussen de imposante glimmende stands van de grote jongens ook nog wat nieuws en te zien. Bijvoorbeeld de nieuwe app van Cereser waar je een materiaal kan inscannen en vervolgens kan richten op een bepaald object, zoals een tafel, en vervolgens wordt de tafel in het geselecteerde materiaal getoond op je telefoon of tablet. Verder zag ik 2 materialen verlijmd, Nero Marquina en Bianco Carrara, die tesamen inclusief lijm op 8mm dikte kwamen en toch 3 x zo sterk als een normale plaat van 2cm dik. Dit kan ook in andere materialen gemaakt worden helaas was de m2 prijs nog niet bekend. In hal 1 staan inmiddels traditiegetrouw de speciale kunststukjes. Dit keer veel ontworpen door Raffaello Galiotto. Mooie ontwerpen en ook zeer goed vervaardigd, maar ik vind de platen in open boek waar het op gepresenteerd wordt toch minstens zo mooi. Voor meer info bel me op 0039-3452109669 of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com.  Tot ziens! Jurjen de Baar

Klik op de read more knop linksonder voor meer mooie afbeeldingen van de beurs.

 

 

 

 

Read More 0 Comments

NIEUWS BLOG, Verona is er weer klaar voor!

De natuursteensector in Italië schudt na jaren malaise de crisis van zich af. Er wordt weer flink geinvesteerd in showrooms. Met name Antolini en Payanini zijn stevig aan het uitbreiden. Ook de keus wordt weer wat ruimer van zowel het aantal soorten op voorraad, als de verschillende blokken per soort. Antolini heeft een aparte hal voor de klassieke witte marmers geopend met de welklinkende naam: Galleria del Bianco. Er staan echt hele mooie materialen. Helaas hangt er wel een prijskaartje aan dat voor de gemiddelde klant niet op te brengen is. Ook is er een compleet pand naast het oude pand gekomen waar de luxury en precious stone werden geëtaleerd. Ook Payanini denkt aan compleet nieuwe panden als het om uitbreiden gaat en daar wordt nog steeds naarstig gewerkt. Bijna niet voor te stellen dat dit straks klaar is maar als het moet zijn de Italianen hier in Verona tot veel in staat.

Ik hoop van harte dat deze positieve ontwikkelingen zich ook vertalen naar de beurs want die was toch wel wat sobertjes en weinig vernieuwend de laatste jaren. Ik hoop jullie op de beurs te zien. Bel me even op 0039-3452109669 of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com. om ergens af te spreken

Tot gauw! Jurjen de Baar

Klik op de read more knop linksonder voor meer afbeeldingen.

 

 

 

 

Read More 0 Comments

PURE NATURAL STONE

Sales Office Italy

Loc. Spighetta delle Querce 11

37010 Torri del Benaco (VR)

ITALY 

phone 0039 - 3452109669

email jurjen@purenaturalstone.com

 

PURE NATURAL STONE

Accounting & Blog Editing

Keizersgracht 241

1016EA Amsterdam

The Netherlands

phone 0031-(0)20 2615219

email info@purenaturalstone.com