NIEUWS BLOG, Meer dan duizend woorden....

Het is een cliche maar er schuilt toch wel degelijk een waarheid in het gezegde: een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Voor de natuursteenbranche geldt dat ook, en daarom heeft Pure Natural Stone stevig geinvesteerd in professionele visualisatie software, hardware en training. Op deze manier kunnen we goed aan de wensen van onze klanten tegemoet komen en ze laten zien wat ze kunnen verwachten. De 2D tekeningen worden door ons omgezet naar 3D en worden vervolgens met behulp van Lumion software en afbeeldingen van beschikbare platen natuursteen op een realistische en aantrekkelijke wijze gepresenteerd. Op deze manier zijn we echt een volwaardige partner op het gebied van natuursteen. Ook voor steenhouwers, architecten en projectontwikkelaars. De simulaties of renders zijn echter wel arbeidsintensief om te maken. Tegen zeer concurrerende tarieven brengen wij deze in rekening en als het natuursteen vervolgens via ons wordt gekocht dan wordt zelfs nog een deel van deze kosten geretourneerd. Dus laat het ons aub weten als wij jullie hiermee kunnen helpen. Voor meer info bel 0039-3452109669 of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com. Tot gauw! Jurjen de Baar

 

Klik op de read more knop linksonder voor meer afbeeldingen door Pure Natural Stone gemaakt voor een project aan de Ivoorkust.

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  cheap essay service (maandag, 20 november 2017 11:07)

  Articles that have huge and shrewd comments are more pleasing, at any rate to me. It's fascinating to examine what different people thought and how it relates to them or their clients, as their point of view could help you later on.

 • #2

  Dentistry Writing Services (zaterdag, 04 juli 2020 10:24)

  Dentistry Research Paper Writing Services have come up with Dentistry Writing Services for dentistry coursework writing service students in order for them to score straight A’s in their dentistry paper writing services.
  https://researchpapers247.com/dentistry-writing-services/

 • #3

  Descriptive Essay Writing Services (zaterdag, 04 juli 2020 10:25)

  The ultimate goal of descriptive essay help services is to provide Descriptive Essay Writing Services and descriptive essay services since descriptive essay writing help seekers lack time to complete their custom descriptive essay writing services.
  https://researchpapers247.com/descriptive-essay-writing-services/

 • #4

  Health & Safety Writing Services (zaterdag, 04 juli 2020 10:29)

  Online health & safety essay writing services are very difficult to complete and many students are always searching for Health & Safety Writing Services to help them complete their health & safety research paper writing services and health & safety coursework writing services.
  https://researchpapers247.com/health-and-safety-writing-services/

 • #5

  Biological Science Writing Services (zaterdag, 04 juli 2020 10:30)

  Finding the best biological science paper writing help and Biological Science Writing Services is not easy unless one is keen to establish a reliable biological science research paper provider & biological science coursework writing services.
  https://researchpapers247.com/biological-science-writing-services/

 • #6

  History Essay Writing Services (zaterdag, 04 juli 2020 10:30)

  It is important for history coursework writing service students to seek History Essay Writing Services from a reputable history research paper service provider for their custom history paper writing help services.
  https://researchpapers247.com/history-essay-writing-services/