NIEUWS BLOG, Meer dan duizend woorden....

Het is een cliche maar er schuilt toch wel degelijk een waarheid in het gezegde: een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Voor de natuursteenbranche geldt dat ook, en daarom heeft Pure Natural Stone stevig geinvesteerd in professionele visualisatie software, hardware en training. Op deze manier kunnen we goed aan de wensen van onze klanten tegemoet komen en ze laten zien wat ze kunnen verwachten. De 2D tekeningen worden door ons omgezet naar 3D en worden vervolgens met behulp van Lumion software en afbeeldingen van beschikbare platen natuursteen op een realistische en aantrekkelijke wijze gepresenteerd. Op deze manier zijn we echt een volwaardige partner op het gebied van natuursteen. Ook voor steenhouwers, architecten en projectontwikkelaars. De simulaties of renders zijn echter wel arbeidsintensief om te maken. Tegen zeer concurrerende tarieven brengen wij deze in rekening en als het natuursteen vervolgens via ons wordt gekocht dan wordt zelfs nog een deel van deze kosten geretourneerd. Dus laat het ons aub weten als wij jullie hiermee kunnen helpen. Voor meer info bel 0039-3452109669 of stuur een email naar jurjen@purenaturalstone.com. Tot gauw! Jurjen de Baar

 

Klik op de read more knop linksonder voor meer afbeeldingen door Pure Natural Stone gemaakt voor een project aan de Ivoorkust.

 

 

 

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    cheap essay service (Monday, 20 November 2017 11:07)

    Articles that have huge and shrewd comments are more pleasing, at any rate to me. It's fascinating to examine what different people thought and how it relates to them or their clients, as their point of view could help you later on.

PURE NATURAL STONE

Sales Office Italy

Loc. Spighetta delle Querce 11

37010 Torri del Benaco (VR)

ITALY 

phone 0039 - 3452109669

email jurjen@purenaturalstone.com

 

PURE NATURAL STONE

Accounting

Keizersgracht 241

1016EA Amsterdam

The Netherlands

phone 0031-(0)20 2615219

email info@purenaturalstone.com